Søren Alwan forstærker

Jeg har en Alwan forstærker stående, bygget af selveste Søren Alwan.
Alle der kender Alwan ved at det er det ypperste når det kommer til boutique made amps.
Jeg købte selv forstærkeren da jeg efterhånden syntes min Skrydstrup OD50 var for tung at slæbe på.
Men jeg må erkende at jeg har spillet for længe på den OD50 med closed back kabinet, at jeg ikke kan vænne mig til open back, og lyden fra min OD50.

Forstærkeren er bygget efter de gode gamle principper, er point to point wired. Alle de interne dele er håndplukket og det aller ypperste mht. kvalitet. Det gælder både de små komponenter og selvfølgelig trafoerne.
Der sidder en 12″ Celestion Vintage 30 G12H, 70th anniversary special edition højtaler i det flotte håndbyggede kabinet med fræk slangeskind.
Indgangsrøret er en Phillips/Mullard ECC83.
Ensretter røret er en JJ EZ81/6CA4.
Der er 2 stk. udgangsrør JJ EL84 / 6BQ5 Red Label.
Alle rør er håndvalgt af Søren Alwan.

Der er master volumen på denne, og det er altså úberfedt når man sidder og øver. Men køber du den af mig, så SKAL du skrue helt op for Volumen og ca. 70% på Master volumen. Så skal du nok få at høre hvorfor Alwan er noget helt specielt.
Forstærkeren yder ca. 15W.

Jeg har sat prisen ret lavt i forhold til at den er bygget af hr. Alwan. Det er mindst det halve af hvad man normalt giver for en Alwan.

Kan sendes forsvarligt med GLS.

Er du til Kirk Fletcher, Josh Smith, Jimmie Vaughan og Stevie – altså dem der skruer/skruede op for en forstærker for at lade rørende tale, så er det her forstærkeren for dig.

 

Sælges for Kr. 4.600,-