Kategorier
Musik

Salg af guitar og foto grej

Jeg indrømmer blankt at jeg er lidt af en “grej-ludder”. Jeg har det der syndrom, som en del guitarister nok kan nikke genkendende til. Jeg kan kigge og læse om noget grej, og så kan jeg forelske mig i det. Jeg får den der følelse af at jeg bare må eje den tingest, og hvordan kunne jeg overhovedet leve uden. Sygdom eller ej! Det har ihvertfald bragt mig mange glade timer og stillet min uendelige nysgerrighed tilfreds.

Jeg er selvstændig. Arbejder i flere lande, har kone og 3 dejlige børn. Tid, derimod, er noget jeg ikke har så meget af. Og det går ud over mine hobbyer som primært er musik og fotografi. Gennem årene er det blevet til en del grej. Noget af det har jeg ikke engang brugt. Det står bare pakket ud og venter på at blive brugt.

Af selvsamme grund har jeg besluttet at sælge ud af noget af alt det jeg har liggende. Jeg synes det er en synd og skam at det blot ligger pakket ned og ikke bliver brugt. Eksempelvis min 1996 Fender Blues Jr. guitar forstærker. Sådan en fed forstærker fortjener altså ikke at stå i et hjørne og blot pynte. Den skal bruges!
Eller mit komplette Paul C. Buff AlienBee Einstein fotostudie, komplet med lamper, grids, softboxe, batterier osv. osv. osv..

Altsammen står det bare og venter på at blive brugt.

Så nu sætter jeg altså tingene til salg. Du kan følge med på siden her. Der bliver masser af muligheder for at købe noget ubrugt grej til meget billige penge.

 

;)Lars