Kategorier
DBA

DBA fund: Elguitar, Fender (US) American Deluxe Stratocaster Ash/Amber/Maple, Flot og hysterisk velholdt quot;one of a kindquot; AM Strat Deluxe fra 2007 søger muligvis ny ejer. Det jeg ønsker er, at bytte denne lækre, dejlige helt fantastiske Stratocaster til en lige så fantastisk Gibson Les Paul. Jeg ønsker at bytte da jeg ikke har en Les Paul :-(Er det noget du kunne være interesseret i så lad mig høre fra dig. Prisen er ikke til diskussion ved rent salg og andre bytte handler har IKKE min…

Elguitar, Fender (US) American Deluxe Stratocaster Ash/Amber/Maple, Flot og hysterisk velholdt quot;one of a kindquot; AM Strat Deluxe fra 2007 søger muligvis ny ejer.

Det jeg ønsker er, at bytte denne lækre, dejlige helt fantastiske Stratocaster til en lige så fantastisk Gibson Les Paul. Jeg ønsker at bytte da jeg ikke har en Les Paul 🙁

Er det noget du kunne være interesseret i så lad mig høre fra dig.

Prisen er ikke til diskussion ved rent salg og andre bytte handler har IKKE min…
Pris: kr 9.000
Fra: Vejle (7100)
Link: http://www.dba.dk/elguitar-fender-us-american/id-1007581317/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *