Gordon Smith GS1 guitar

Gordon Smith gør det som Gibson glemmer at gøre ved deres jr. modeller… Lave dem i fedeste kvalitet, handbygget og gennemtestet fra start til slut. Håndbygget i London af familien Smith. Tjek deres hjemmeside og tjek youtube. Det her er de fedeste Jr. modeller der laves.
Jeg sælger da jeg har spillet single-coils siden 1980 og jeg kan bare ikke vænne mig til humbuckers og p90’s. Og jeg regnede egentlig med at den her skulle få mig til at lære at bruge humbuckers da de jo er noget federe i lyden end singlecoils. Og det skla jeg love for man hører når man smækker den her i en forstærker. Jeg er så heldig at jeg har en Skrydstrup od50. Når jeg sætter min Stratocaster i den så har jeg en ren lyd. Ingen overstyring på preamp-rørene eller noget. Når jeg så smækker den her Gordon Smith guitar i, så skal jeg da love for at jeg får smæk på. Så er der masser af overdrive på. Mine preamp-rør begynder at svede. Jeg forstår godt jer derude der spiller på Jr’s og Les Paul’s osv. Der er sgu smæk på.
Men desværre så passer den ikke ind i mit 80’er univers og singlecoils er nok bare det eneste jeg kan håndtere. Så jeg håber den finder én som vil gå amok på den. Det fortjener den. Der er ikke en eneste skramme på den. Den er nærmest ikke spillet på. Båndende er som nye. Halsen er tynd, glat og hurtig.

Der medfølger snakeskin-hardcase. Den kan sendes forsvarligt med GLS.

Glem alt om Gibson Les Paul jr. Den her er langt over deres kvalitet og håndværk. Det garanterer jeg for.

 

Pris: Kr. 3.500,-