Fender Stratocaster US Deluxe 1991

Jeg sælger hermed min smukke Fender US Stratocaster Deluxe fra 1991. Ud af de tre Stratocasters jeg ejer er dette den der føles bedst og det er helt klart den, hvor jeg kan spille hurtigst. Jeg plejer at hive den frem på jobs, sidst på aftenen når der skal laves guitarfræs;).

Båndende er nypolerede og har masser af liv tilbage og så er den som ny. Lakken er intakt og guitaren er bare hamrende smuk. Du finder finder ikke noget som helst forsøg på at lave falsk slid eller ridser på den her skønhed.

Halsen er tynd og lækker, den intonerer perfekt og spiller generelt bare fantastisk, takket være Jens fra RulleGuitar som er intet mindre end genial til at justere og optimere.

Der medfølger selvfølgelig de originale pickupper som er de “rigtige” Lace. Ikke de nyere Lace som ikke lyder speciel godt. Jeg har dog lige nu ikke Lace på. Jeg har Mørch pickups på den da jeg har disse på alle mine guitarer. De lyder konge. Men skal du have dem med oveni, så skal vi lige handle om prisen.

Jeg er glad for guitaren. Jeg har intet skidt at sige om den. Eneste grund til jeg sælger er fordi eg mangler penge til at finansiere en forstærker og så har jeg skåret drastisk ned på spillejobs.

Jeg håber guitaren finder frem til en player som kan få glæde af den og som kan udnytte den fuldt ud. Det fortjener den.

Kan sendes forsvarligt med GLS.

Ønsker kun bytte med Olsson forstærker.

Billeder: