Brugt Foto Udstyr

Velkommen;)

Jeg har valgt at sælge det meste af mit foto-udstyr. Grunden er at jeg som selvstændig ikke kan finde tiden til at bruge det. Og i stedet for det skal ligge og ikke blive brugt, så vil jeg hellere sælge det og håbe på at andre får gavn af det. Det er stort set aldrig brugt. De få ting som jeg har brugt, er kun brugt i en time eller to. Herefter er det blevet pakket forsvarligt ned og har stået og fyldt på mit kontor.

Hvis du står og gerne vil have et komplet fotostudie, som du endda kan tage med i naturen(batterier), så er du havnet det rigtige sted. Einstein lamperne kan klare alle slags opgaver og er kraftige nok til at kæmpe mod selve solen.

Er du bryllupsfotograf er du osse havnet det rigtige sted. Einstein lamperne er perfekte til jobbet og batteriet holder hele dagen og vejer meget lidt. Men kig dig rundt og skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål.

Brug menuen i toppen af siden, eller links’ene her:

Andet foto udstyr:

 

;)Lars